Shift Makro doesn't work

Announcements, general discussion
Post Reply
eddy
Posts: 3
Joined: 02 Mar 2021, 17:02

Shift Makro doesn't work

Post by eddy » 02 Mar 2021, 17:11

Hey,

i have an wireless "LogiLink" Numpad and when i try to asign any letter on it, it works without a problem.
However, when i am trying to just map the shift key to it, it won't work.
Yes i am using the "+" for it.

Thank you very much in advance.

- Eddy

Update:
I tested around for a bit and now no buttons work, for whatever reason.
Am i missing something?
Update1.1:
If i map something like "^a" it seems to work, but single letters won't work anymore. Aswell as "shift" of course.

admin
Site Admin
Posts: 725
Joined: 01 Nov 2010, 13:00
Location: Prague, Czech republic
Contact:

Re: Shift Makro doesn't work

Post by admin » 03 Mar 2021, 09:01

In Hidmacros? You can't send just shift key. In luamacros you should be able using lmc_send_input
Petr Medek
LUAmacros author

eddy
Posts: 3
Joined: 02 Mar 2021, 17:02

Re: Shift Makro doesn't work

Post by eddy » 03 Mar 2021, 19:56

Alright, i got a Luacode running, but i am doing something wrong.

I am using lmc_send_input like that.

lmc_device_set_name('numpad','2F90B2ED')
if (direction == 1) then return end
if (button == 97) then
lmc_send_input('+', 0, 0)


Sorry, i never used LUA before, could you help me out?

admin
Site Admin
Posts: 725
Joined: 01 Nov 2010, 13:00
Location: Prague, Czech republic
Contact:

Re: Shift Makro doesn't work

Post by admin » 04 Mar 2021, 08:58

Petr Medek
LUAmacros author

eddy
Posts: 3
Joined: 02 Mar 2021, 17:02

Re: Shift Makro doesn't work

Post by eddy » 04 Mar 2021, 13:40

Thank you!

Post Reply